Skiteam-, børne-, ungdoms- og familietur

Uge 1, 2010 til Spindleruv Mlyn, Tjekkiet
Tilmelding er lukket, alle pladser er solgt.

Alpinudvalget arrangerer igen tur til Tjekkiet i uge 1 - 2010 for skiteamet, men turen er også åben for andre, dog er træning/undervisning baseret på, at du har stået på ski før og kan køre alene i træk- og stolelift.
Skisportsområdet er beliggende i nationalparken "Krkonose", hvor Elben udspringer i det nordøstlige Tjekkiet op til grænsen mod Polen.

Alpint:
I alt 28 km pister i alle sværhedsgrader fordelt på to områder Svaty Petr, som er godkendt af F.I.S. til konkurrenceafvikling, samt området Medvidin med store, brede blå og røde pister. Begge områder byder på udfordringer på alle niveauer. Der er gratis skibus mellem de to områder (afstand max 3 km). I terrænet ligger der flere små hyggelige bjerghytter. Pisterne er velpræparerede og liftsystemet moderne og velfungerende. En rigtig hyggedestination med gode skimæssige udfordringer
NB! Det er ikke tilladt at løbe offpist i skiområdet.

For skiteamet vil vi igen forsøge porttræning i samarbejde med det Tjekkiske Ski-akademi/den lokale skiklub.

Området regnes - højden taget i betragtning - for et af de mest snesikre i Europa. Et nyt og stort antal snekanoner sikrer det alpine skiløb i store dele af terrænet, hvis sneen skulle svigte.

Langrend:
Der er mulighed for langrend, men der vil ikke blive undervist i dette. Der er mere end 120 km afmærkede ruter, som giver gode muligheder for nogle pragtfulde langrendsture i fredet, vild og uspoleret natur.

Byen:
Spindleruv Mlyn er en lille hyggelig skiby, bestående af hoteller og pensioner, som på mange måder leder tankerne hen på Østrig. Flere små butikker og enkelte rigtig lækre skibutikker, masser af restauranter, caféer og barer. Prisniveauet er stadig særdeles attraktivt. Her koster 1/2 l skummende tjekkisk fadøl ca. kr. 8,- og en snaps eller glühwein stort set det samme. Du spiser særdeles godt i Tjekkiet og fantastisk billigt, så den der ønsker at kræse lidt for ganen samtidig med, at man nyder skituren, kan få tilfredsstillet behovene her stadigvæk til Europas billigste priser.

Herudover er der for børn og barnlige sjæle og især de ømme muskler, et nyt badeland – lige overfor liftanlægget Medvedin – så husk dine badebukser og håndklæde.

Afrejse med bus fra København fredag eftermiddag den 1. januar 2010 og hjemrejse lørdag aften den 9. januar 2010 med hjemkomst søndag formiddag.

Indkvartering:
I år kommer vi alle til at bo samlet på Hotel Hanicka, som er et 3 *** hotel, med halvpension, hvor vi holder fælles-spisning morgen og aften.

Alle værelser har bad/toilet og farve-tv. Der er mulighed for værelser op til 6 personer. Bar findes på hotellet. Hotellet ligger op ad en stejl bakke med ca. 10 min til byens centrum og ca. 15-20 min gang til Medvedin-skiområdet.

Der findes skikælder med mulighed for at kunne ordne ski.

Afstand til Lift ca. 700 m.
Afstand til centrum ca. 500 m .

Aktiviteter:
Der vil blive tilbudt halvdags skiundervisning til alle. Derudover vil der være porttræning for skiteam og andre interesserede efter aftale.

En af aftenerne vil der blive arrangeret en fælles 4 km lang kælketur på en særskilt kælkebane, med efterfølgende fest på Igloo. Og vi regner med hver dag, at afslutte en god ski dag på Igloo bar til afterski med fælles hygge.

Prisen inkluderer:
Transport med bus, hotel ophold med ½ pension, liftkort og skitræning:

Der er IKKE begynderundervisning

For ikke-medlemmer af Skiklubben Hareskov betales et mindre tillæg (kr. pr næse).

Tilmelding:
Seneste tilmelding er 26. oktober 2009, men da der kun er et begrænset antal pladser, og de sælges efter ”først til mølle” princippet, tilrådes hurtig tilmelding Tilmelding er først gældende, når indbetaling har fundet sted til Per Lützen på bankkonto 0140 4376 710 403.
Husk at mærke din indbetaling med afsendernavn + teksten ” Spindle2010”., og send en e-mail og som skal indeholde navn, adresse, telefonnr. fødselsdato og ski-niveau, for hver deltager.

Følgende niveauer kan anvendes: Let øvet, Øvet, Haj, Skiteam, Porttræning,

Børn, der er fyldt 14 år, kan efter aftale rejse uden forældredeltagelse, hvis en anden voksen påtager ansvaret for barnet.

Øvrige oplysninger:

Tilmelding og spørgsmål kan rettes til (ring helst kun om aftenen):

Turen afvikles i samarbejde med MASKOT Guide Service i Tjekkiet.

Links:
www.hotelhanicka.cz